Flamenco Frontera & Xavier Valverde- 20. aug. kl 20.00

lørdag 20. august kl 21:00, 200
Dørene åpner kl. 20:00

FLAMENCO de la FRONTERA – flamencoshow med toppartister fra Jerez i Spania og frontet av flamencodanserinnen Tonje Liebe som er kjent for sin rytmiske, perkussive dansestil! Med seg på intenst følsomt og rytmisk fiolinspill har hun sin bror Sigve Lieberg Stieng . I et show som appellerer til alle sansene, formidles lidenskap, musikalitet og eleganse av gruppen FLAMENCO de la FRONTERA som siden 2013 har turnert over hele Norge.

XAVIER VALVERDE er en boliviansk sanger, låtskriver og poet som holder til i Oslo. I april 2016 ga han ut sin diktsamling «Testament», og jobbet deretter mot det som i mars 2020 skulle bli hans debutplate «Arde Oslo», «Oslo Brenner», hvor sanger og dikt lever side om side.


Flamencogitar : Agustin de la Fuente
Flamencosang: Agustin Mancheno
Flamencodans: Tonje Liebe
Fiolin: Sigve Lieberg Stieng
Vokal/låtskriver: Xavier Valverde


Billetter: 200;- Begrenset antall, anbefaler å forhåndsbestille via lenken BIENVENIDOS!!!