Lille Botsen // Superhelt verksted med Josef Yohannes

søndag 4. september, Gratis – Nordic Black Theatre, Hollendergt. 8

Gjennom høstsesongen vil vi presentere musikk, teater, sirkus og annen underholdning på Lille Botsen Amfi (Botsparken, Grønland). Programmet varierer fra gang til gang, stort sett til faste tider, og veksler mellom tema og målgrupper.
Lille Botsen er et samarbeid mellom Nordic Black Theatre og Slipp Botsen Fri, og er produsert av Rim Ghebremariam for Nordic Black Theatre og Slipp Botsen Fri.

Superhelt verkstedet med og av Josef Yohannes er tilbake med flere runder ut høsten, og vi gleder oss til de fantastiske tegneserie universer og unike superhelter som skal skapes! Dette er verkstedet som dypt gleder og vekker inspirasjon hos barn, uansett kreativitets nivå.

Superhelt verksted med og av Josef Yohannes, på Nordic Black Theatre, høsten 2022

4/9, kl. 13

18/9, kl. 13

9/10, kl. 13

13/11, kl. 13

Er du en kreativ ildsjel med tanker og ideer rundt hvordan din egen superhelt skal være? Eller kanskje du bare har kjempe lyst til å skape en superhelt men ikke helt vet hvor du skal begynne? Da ønsker vi deg velkommen til å bli veiledet trinn for trinn i denne prosessen av selveste skaperen til Norges første superhelt The Urban Legend; Josef Yohannes! Best for barn 7+, men alle er velkomne!

Påmelding snarest mulig på superhelt@nordicblacktheatre.no. Merk epost med Superhelt påmelding og datoer for deltakelse.

Diplom og premier for alle deltakende!  Alltid gratis inngang & ubegrenset popcorn!

Om Josef Yohannes:
Yohannes studerte statsvitenskap og menneskerettigheter før han ble utnevnt norsk ambassadør for The Nelson Mandela Foundation. Ideen om en farget superhelt som forbilde fikk Yohannes etter sterke møter med barn og ungdom på en reise til Sør-Afrika og Botswana.
Serien er foreløpig tilgjengelig på ni språk, blant dem engelsk, portugisisk, spansk og eritreisk. Det har blitt utgitt tre samlebøker samt flere spesial utgaver som tar opp sosiale temaer som mobbing, rasisme og klima, og utgavene er en del av skolepensum i seks ulike land.
I 2021 tildelte Oslo kommune Josef Yohannes OXLO-prisen for hans innsats for å gjøre Oslo til en raus, inkluderende og åpen by for alle, fri for fordommer, rasisme og diskriminering.

Verksted produsert i samarbeid med Slipp Botsen Fri, Josef Yohannes, Rim Ghebremariam & Nordic Black Theatre

Prosjektet er støttet av Sparebankstiftelsen DNB

Om Slipp Botsen Fri- prosjektet:
Vi ønsker å ta i bruk Botsen og skape et mangfoldig kulturhus. Botsen har et unikt
potensiale med sin store bygningsmasse, parkanlegg og mur.

https://www.botsen.no

https://www.theurbanlegendcomics.com