Lille Botsen // Riti Ritmo

søndag 11. september kl 13:00, Gratis – Botsparken Grønland

Gjennom høstsesongen vil vi presentere musikk, teater, sirkus og annen underholdning på Lille Botsen Amfi (Botsparken, Grønland). Programmet varierer fra gang til gang, stort sett til faste tider, og veksler mellom tema og målgrupper.
Lille Botsen er et samarbeid mellom Nordic Black Theatre og Slipp Botsen Fri, produsert av Rim Ghebremariam for Nordic Black Theatre & Slipp Botsen Fri.

Vi lever alle i hver vår verden av rytmer. Rytme er et grunnleggende element som vi har med oss i hverdagen og som del av personligheten vår helt fra vi er født. Vi har hjerterytme, døgnrytme, rytme i språk, rytmer som har reist fra fjern og nær. Sammen viser vi til hvordan rytmene våre noen ganger krasjer, men at med litt oppmerksomhet og omtanke kan de også fungere veldig godt sammen.

Riti Ritimo er en interaktiv forestilling som egner seg både for barn der de forteller, synger, og spiller blant annet perkusjon og det gambiske strenginstrumentet kora. Forestillingen tar med publikum på en rytmisk oppdagelsesreise gjennom sang og dans, hvor de blir introdusert til ny musikk og folkesanger fra ulike steder i verden. Riti Ritimo består av Mariama Ndure, Karoline Wallace og Lius Machado. Gratis inngang og ubegrenset popcorn! Velkommen alle små og deres store!

Prosjektet er støttet av Sparebankstiftelsen DNB

Om Slipp Botsen Fri- prosjektet:
Vi ønsker å ta i bruk Botsen og skape et mangfoldig kulturhus. Botsen har et unikt potensiale med sin store bygningsmasse, parkanlegg og mur.

https://www.botsen.no