Superhelt verksted med Josef Yohannes

søndag 9. oktober kl 13:00, Gratis – Nordic Black Theatre, Hollendergt. 8

Gjennom høstsesongen vil vi presentere musikk, teater, sirkus og annen underholdning på Lille Botsen Amfi (Botsparken, Grønland). Programmet varierer fra gang til gang, stort sett til faste tider, og veksler mellom tema og målgrupper.
Lille Botsen er et samarbeid mellom Nordic Black Theatre og Slipp Botsen Fri, produsert av Rim Ghebremariam for Nordic Black Theatre & Slipp Botsen Fri

Er du en kreativ ildsjel med tanker og ideer rundt hvordan din egen superhelt skal være? Eller kanskje du bare har kjempe lyst til å skape en superhelt men ikke helt vet hvor du skal begynne? Kom og la Josef Yohannes (skaper, The Urban Legend superhelt/tegneserie) trinnvis navigere deg gjennom skapelsen av din helt egen superhelt! Meld dere på nå, og sikre dere plasser!

Superhelt verksted med Josef Yohannes er tilbake med flere runder ut høsten, og vi gleder oss til de fantastiske tegneserie univers og unike superhelter som skal skapes! Dette er verkstedet som dypt gleder, vekker inspirasjon og nysgjerrighet hos barn, uansett kreativitets nivå! Passer for barn 7+, men alle uansett alder er velkomne!

Diplom og eksklusive premier for alle deltakende!  Alltid gratis inngang & ubegrenset popcorn!

Påmelding snarest mulig på superhelt@nordicblacktheatre.no. Merk epost med Superhelt påmelding og datoer for deltakelse.

Superhelt verksted med Josef Yohannes, på Nordic Black Theatre, høsten 2022:

18/9, kl. 13

9/10, kl. 13

13/11, kl. 13

 Om Josef Yohannes:
Yohannes studerte statsvitenskap og menneskerettigheter før han ble utnevnt norsk ambassadør for The Nelson Mandela Foundation. Ideen om en farget superhelt som forbilde fikk Yohannes etter sterke møter med barn og ungdom på en reise til Sør-Afrika og Botswana.
Serien er foreløpig tilgjengelig på ni språk, blant dem engelsk, portugisisk, spansk og eritreisk. Det har blitt utgitt tre samlebøker samt flere spesial utgaver som tar opp sosiale temaer som mobbing, rasisme og klima, og utgavene er en del av skolepensum i seks ulike land.
I 2021 tildelte Oslo kommune Josef Yohannes OXLO-prisen for hans innsats for å gjøre Oslo til en raus, inkluderende og åpen by for alle, fri for fordommer, rasisme og diskriminering.

Verksted produsert i samarbeid med Slipp Botsen Fri, Josef Yohannes, Rim Ghebremariam & Nordic Black Theatre

Prosjektet er støttet av Sparebankstiftelsen DNB

Om Slipp Botsen Fri- prosjektet:
Vi ønsker å ta i bruk Botsen og skape et mangfoldig kulturhus. Botsen har et unikt
potensiale med sin store bygningsmasse, parkanlegg og mur.

https://www.botsen.no

https://www.theurbanlegendcomics.com