Blårollinger // Baba Soul

søndag 27. november kl 13:00
Dørene åpner kl. 12:30

Facebook-event

Baba Soul/Facebook

Babas hjerte og sjel er først og fremst fokusert på vokalprestasjoner støttet opp av innovative og hemningsløse sjelfulle handlinger. Med musikalske røtter fra Cap Verde, Afrika; og reggae rytmer som oppløfter fra latinamerikanske tradisjoner samt soul, gospel, og rhythm & blues, er det soleklart at han setter fyr og flamme på hvilket som helst lokale. Vær forberedt på bryte ut i hard dans da kropp og sjel overtas av musikalsk lykkerus! Ved å kombinere ambisjoner, lidenskap og drømmen om å opptre for et mangfoldig publikum, nyter folk fra alle lag hans hjertevarmende vokaler og forførende opptredener. Soul og Funk er i live!

NB! Dørene åpner 12:30, konserten starter 13:00

Caféteatret serverer boller, saltstenger, is, mineralvann og kaffe.

Billetter:
Barn – 50
Voksne – 100
Barn under 2 år går gratis

Av sikkerhetshensyn har vi ikke mulighet til å plassere barnevogner inne på Cafeteatret. Barnevogner settes utenfor Cafeteatret på eget ansvar.Blårollinger er en konsertserie for barn og unge, i samarbeid med Konsertforeninga.

Støttet av Oslo Kommune og Kulturrådet.

www.konsertforeninga.no
https://nordicblacktheatre.no