Førjulskonsert med Norwegian World Orchestra

lørdag 17. desember kl 15:00
Dørene åpner kl. 14:00

Facebook-event

Det har blitt en liten tradisjon at Norwegian World Orchestra spiller en førjulskonsert på Caféteatret. Dette orkesteret er et fleksibelt orkester med varierende besetning og består i år av 8 musikere. Det er ledet av Javid Afsari Rad og han inviterer musikere med svært forskjellige bakgrunner til å bli med. Her er det musikere tradisjonsmusikere fra Senegal, Mali, Serbia, men også norske musikere med bakgrunn fra indisk og arabisk musikk. Det er også musikere med bakgrunn i klassisk musikk og jazz. Konserten består av to sett. Det blir litt mindre besetninger i starten og avsluttes med at alle spiller sammen. Konserten er barnevennlig og vi kommer til å spille noen sanger spesielt for barna.

I samarbeid med og støttet av Kampenjazz, Samspill, Konsertforeninga og Nordic Black Theatre.

Besetningen i år er:
Javid Afsari Rad – santur
Harpreet Bansal – fiolin
Daniel Lazar – fiolin
Inger Hannisdal – fiolin
Tuva Færden – fiolin
Ingeborg Skomedal Torvanger – cello
Adrian Myhr – kontrabass
Ibou Cissokho – kora
Sidiki Camara – perkusjon
Jai Shankar – tablas

  • hemmelig gjesteartist!


Pris 150/100(student)/50(barn)
Konsertstart kl 15:00
Dører kl. 14:00