Oslo Ukuleleklubb og Akerselva 4 strenger

fredag 20. januar kl 20:00, 100 kr
Dørene åpner kl. 19:30

Facebook-event

Etter år med pandemi, mye øving og lite publikum ønsker «Oslo Ukuleleklubb» og «Akerselva 4 strenger» endelig velkommen til ukulelekonsert! Det blir et variert repertoar med kjente låter fra forskjellige sjangere, alle arrangert for ukuleleorkester med sang og bass.

AKERSELVA 4 STRENGER har spilt sammen siden i høst 2019. Siden den gang har de vokst og utviklet seg i et forrykende tempo. Det siste året har de spilt på Ukulele-treff, sammen med ukulelehelt David Chen og på Elvelangs. De åpner konserten med låter fra artister som Billie Eilish, No. 4 og Oasis. 

OSLO UKULELEKLUBB har spilt sammen siden høsten 2017. Siden den gang har de spilt to ganger på Oslo Ukulelefestival, tre vinterkonserter, spilt konsert med koret «Morsommere enn pent», de har laget musikkvideo med Akerselva 4 strenger og nå er de veldig klare for å spille for dere! Klubben kan by på låter fra artister som Bo Kaspers orkester, Pharrell Williams, Radiohead, The Ronettes mm.

Unn deg selv litt uhøytidelig musikkglede, sang og god stemning!

Dørene åpner kl 19:30. Konsertstart kl 20:00. 

Vel møtt!

Bassist Daniel Arthur (Danny Ukulele) og klubbleder Stine Lindseth (UkuleleStine) spiller med begge gruppene.