The Jamstars International (med gjesteartister)

torsdag 23. februar kl 19:00, 200 kr
Dørene åpner kl. 18:00

www.ruslan.no

Etter en vellykket konsert i sommer kommer den ukrainske musikeren og gitaristen Ruslan Radtchenko, aka Blues R´us, tilbake med sitt nye musikalske prosjektet  «The Jamstars Internasjonal», som består av Rolf Myklebust – trommer, Øyvind Solbakken – bas, Alex Scherbakov – rytmegitar og Katja Mironova – vokal. Kveldens gjesteartister er Reinaldo Luco – saxofon, Elina Lysakermoen – violin.

Bandet skal byde primært på egne komposisjoner innen rock, blues, jazz som Ruslan står for. Alle medlemmer i bandet bidrar til en levende og svingende fremføring av kjente og mindre kjente hits fra fortiden. Vil du danse til vår musikk – det er fritt frem!

Ruslan og Alexander er godt kjent fra gamle Bar Henriken-miljø som er bare minnet blått nå. Men «Ruslan + Friends» konseptet lever videre. Vi ønsker å invitere alle gamle og nye venner til en uforglemmelig kveld sammen med «The Jamstars Internasjonal» .

Har du lyst å jamme sammen med oss er det bare å ta med instrumentet ditt og melde deg inne konsertens start til Ruslan. Vi vil gjerne fortsette en god tradisjon som å jamme på scene sammen med våre gjester.

Vel møtt