Værsågod

tirsdag 14. mars kl 20:00, Gratis
Dørene åpner kl. 19:00

Facebook-event

Det er forsatt noen plasser igjen om du har lyst til å stå på scenen!
Søk på vår hjemmeside: www.vsgod.no

Følg med på Facebook-eventen for oppdatert info.

Hva er Værsågod?
Værsågod er et tilbud for profesjonelle skuespillere som ønsker å vise frem arbeidet sitt. Enten det er en monolog man har jobbet med, en scene med flere skuespillere, en enakter eller deler av et stykke. På slutten av visningen vil det være åpent for publikum til å komme med kommentarer, tilbakemeldinger og spørsmål. Her vil det også være en fagperson, en veletablert skuespiller tilstede for å sikre faglig tyngde.
Dette er en gylden mulighet om man sitter inne med materiale og arbeid som er ferdig, men mangler publikums og erfarne fagfolks reaksjoner og tilbakemeldinger.

Kveldens faglig veileder:
Line Verndal
Line Verndal har årelang erfaring som skuespiller, regissør og pedagog. Hun er utdannet ved KHiO, og har jobbet på Oslo Nye Teater, Rogaland Teater, Den Nationale Scene Det Norske Teatret, Riksteatret, Hålogaland Teater og Dizzie Showteater. Hun har spilt store roller i TV-serier som Brigaden, Himmelblå, Aber/Bergen, Nissene på låven og Hjem til jul. Hun er aktuell med filmen «Jentetur», den svenske filmen «Takk för senast» og Netflix serien «Julestorm».
Line har vært nominert til Gullruten tre ganger, Kanonprisen og vunnet Amanda for beste hovedrolle med filmen Limbo.
Line underviser i skuespillerteknikk ved Høyskolen Kristiania, NSKI og Nord universitet. Hun lager podkasten «Line snakker med noen», der hun har intervjuet utallige skuespillere om hvordan de jobber.

Kveldens aktører er:
Annonseres snart

Kvelden ledes av:
Andrea Therese og Andrea Wasrud

I samarbeid med Norsk Skuespillersenter og Nordic Black Theatre & Cafeteatret