Kampenjazz // Veslemøy Narvesen Trio (Plateslipp)

søndag 19. november kl 20:00
Dørene åpner kl. 19:00

Veslemøy Narvesen: trommer, Håvard Aufles: piano, Nicolas Leirtrø: bass

Foto: Jan Granlie

Veslemøy Narvesen har tatt stegene fra nyankommet, spennende ungt talent til mangesidig, ettertraktet og markert musiker på bemerkelsesverdig kort tid. Vi må vel egentlig tilbake til den evige ener, trommeslager Jon Christensen, på begynnelsen av 1960-tallet for å finne noe som likner.

Sist hun var hos oss var med JazzINTRO-vinnende Kongle Trio. Nå kommer hun med en strålende ny Trondheimsbasert trio, og et flunkende nytt album. Selvfølgelig vil hun slippe albumet på Kampenjazz! Og selvfølgelig ønsker vi henne velkommen tilbake.

Med tangentraffinement fra Håvard Aufles og bassvirtuositet fra Nicolas Leirtrø, er vi garantert en flott søndagskveld på Kampenjazz.

Det er bare å glede seg!