WORKSPACE av og med Astrid Mæland

30. september–1. oktober, 130 kr / 80 kr (student)

Facebook-event

30. oktober kl. 19:30
1. november kl. 13:00

Astrid Mæland har laget en feministisk solo som bruker humor, koreografi og improvisasjon, som er i skjæringspunktet mellom dans og teater. Scenen er hennes arbeidsrom, en egen verden. WORKSPACE formidler tanker og observasjoner omkring hvordan kvinner har vært og er presentert i litteraturen. WORKSPACE er en belysning, en prosess, en tanke eller en søken etter et svar. Soloen er en hyllest til kunstverdenens kvinner. La oss alle ta mer plass, i alle slags rom!

Varighet 30 min.

Koreograf og utøver: Astrid Mæland
Komponist: Daniiel Filipe 
Ytre øye: Tor Arne Ursin og Geddy Aniksdal
Stemmecoach: Anette Röde Hagnell
Foto: Hans Petter Eliassen
Denne forestillingen er støttet av: Nordic Black Theatre, Teaterparken – Grenland Friteater, Porsgrunn Kommune

WORKSPACE hadde urpremiere hos Grenland Friteater i Porsgrunn 24.mars 2022. Forestillingen har også blitt vist på festivalen Tid for Dans 2022 i Ælvespeilet. 

Astrid Mæland (1996) har en bachelor i moderne- og samtidsdans fra Fakultetet for utøvende kunstfag hos Universitetet i Stavanger og Institut del Teatre i Barcelona. Siden 2018 har hun jobbet som danser og koreograf. Hun er en del av kunstnertrioen VÅKEN og WORKSPACE er hennes eget soloprosjekt. Mælands kunstneriske arbeid eksperimenterer med forskjellige dansesjangre, stemme og skuespill.