Global Oslo Music presenterer Olivier Hutman & Lamine Cissokho

lørdag 19. august kl 20:00, 180 kr
Dørene åpner kl. 19:00

Dette er en sjelden anledning til å høre duoen som fortiden turnerer med musikk fra sitt nye album «Double Skyline» (2023).

Pianisten Olivier Hutman (Frankrike) og kora-spilleren Lamine Cissokho (Senegal/Sverige) ønsket med dette samarbeidet å konfrontere sine ulike kulturelle erfaringer gjennom en rik og grenseløs musikk.

Her er musikktradisjoner fra henholdsvis Vest-Afrika og jazz, som musikerne er kjent for hver for seg, i en kombinasjon med moderne og åpne komposisjoner som både fornyer tradisjoner de jobber innenfor og samtidig kan unnslippe dem gjennom improvisasjon og eksperimentell tilnærming til musikken.

Dette er to musikere i verdensklasse som er travle på hver sin kant, men som likevel uten å blunke setter av tid til å møtes med stor vilje til å utforske uoppdaget musikalsk landskap. Vi lover en virtuos konsert!

Hør duoen på:
https://www.youtube.com/watch?v=Zff5aLQXK-w

Album:

Med støtte fra Kulturrådet og Oslo kommune

www.globaloslomusic.com