LILLE BOTSEN // Dance and movement with Jimu

lørdag 24. juni kl 13:00, Gratis

OBS! Spilles ute i Botsparken på Grønland, et steinkast unna teatret.

Facebook-event

Hailing from Zimbabwe, Jimu Makurumbandi is a multi-talented musician, dancer, choreographer, fitness trainer, actor and storyteller. A powerhouse of energy and talent. In addition to mastering the mbira and Kora instruments, Jimu performs and teaches contemporary and traditional African dance forms, and is conversant in modern, ballet and jazz styles as well. Jimu has toured Europe, worked long-term with TUMBUKA dance company, National Ballet of Zimbabwe and the State Ballet high school in Norway. He has many years of experience with Harare International Festival of the Arts (HIFA) in multiple capacities. Jimu currently offers the fruits of his more than twenty years of dance experience as a dance teacher in Nesbyen Culture School in Norway.

THE WORKSHOP IN THE PARK!

I am going to move the kids with different dance Fun games. The games focuses  on concentration, working together, co-ordination, strength, balance and rhythm.

LILLE BOTSEN
Velkommen til sommersesongen med Lille Botsen på Grønland!

12. juni – 15. september, Botsparken på Grønland.

Endelig er Lille Botsen tilbake! Hver lørdag og søndag kl. 13 presenterer vi musikk, teater, sirkus og annen gratis underholdning for barn og unge i Botsparken tett på fengselsmuren, midt på Grønland. Vi startet dette utendørskonseptet under korona med stor suksess og har siden gjennomført arrangementer for barn og unge hver vår-og sommersesong.

Om Slipp Botsen Fri prosjektet
Vi ønsker å ta i bruk det gamle fengselet Botsen og skape et kulturhus, en kulturmuskel på Grønland. Botsen har et unikt potensiale med sin store bygningsmasse, parkanlegg og mur.

Lille Botsen er et samarbeid mellom Nordic Black Theatre og Slipp Botsen Fri.
Prosjektet er støttet av Oslo Kommune – Bomiljøtilskudd og Bylivstilskudd.

https://www.botsen.no/