LILLE BOTSEN // Maracatú – Lius og Andreza

søndag 16. juli kl 13:00, Gratis

OBS! Spilles ute i Botsparken på Grønland, et steinkast unna teatret.

Facebook-event

Musiker Lius Baruch og danser Andreza Pedrosa viser oss en musikkstil som kalles Maracatú. Vanligvis spilles denne musikken av store orkester med mange musikere. Siden Lius er den eneste musikeren her, leker han masse med rytmer og samplinger, så det høres ut som et stort orkester likevel. Andreza viser oss først hvordan hun danser denne stilen, og etterpå blir barna invitert til å være med å danse, klappe og synge. 

LILLE BOTSEN
Velkommen til sommersesongen med Lille Botsen på Grønland!

12. juni – 15. september, Botsparken på Grønland.

Endelig er Lille Botsen tilbake! Hver lørdag og søndag kl. 13 presenterer vi musikk, teater, sirkus og annen gratis underholdning for barn og unge i Botsparken tett på fengselsmuren, midt på Grønland. Vi startet dette utendørskonseptet under korona med stor suksess og har siden gjennomført arrangementer for barn og unge hver vår-og sommersesong.

Om Slipp Botsen Fri prosjektet
Vi ønsker å ta i bruk det gamle fengselet Botsen og skape et kulturhus, en kulturmuskel på Grønland. Botsen har et unikt potensiale med sin store bygningsmasse, parkanlegg og mur.

Lille Botsen er et samarbeid mellom Nordic Black Theatre og Slipp Botsen Fri.
Prosjektet er støttet av Oslo Kommune – Bomiljøtilskudd og Bylivstilskudd, og Sparebankstiftelsen.

https://www.botsen.no/