Anmeldelse // Pieces of Me

22.–28. september kl 08:00

Dagsavisen og Scenekunst.no

Dagsavisen

Teaterforestillingen Pieces Of Me stiller spørsmål rundt identitet med utgangspunkt i et ekstraordinært og farlig livsvalg.

Hvem er man, hvis man ikke lenger kan være den man er? Det er kort og godt spørsmålet Nordic Black Theatre-oppsetningen «Pieces Of Me» stiller i møte med en historie fra virkelighetens Sør-Afrika. Det er en ekstraordinær historie som skjuler både dramatiske valg og menneskelige omkostninger. Det er dette den sørafrikanske skuespilleren Bo Petersen er opptatt av å formidle, i tillegg til at hun utforsker identitet, selvbedrag og arv på et så vel personlig som allment plan. Sterk bruk av musikk og enkle virkemidler løfter fram en skjebne utenom det vanlige.

Mode Stjeinkjer

Scenekunst.no

«Sammensetningen av elementene evner å røre ved en underliggende blanding av sinne over uretten og sorgen over det tapte som apartheid medførte. Den kjennes smittsom, og bygger opp under ubehaget.»

Grace Tabea Tenga