LILLE BOTSEN // Peruansk musikk, dans og kultur med kulturambassadør C. César Villalobos L.

søndag 10. september kl 13:00, Gratis

OBS! Spilles ute i Botsparken på Grønland, et steinkast unna teatret.

Facebook-event

Oppdag peruansk musikk, dans og kultur med kulturambassadør C. César Villalobos L. i Botsenparken!

Vi inviterer dere til en uforglemmelig reise til hjertet av Peru! På denne spesielle dagen i Botsenparken kl. 13 vil vi sammen med den peruanske kulturambassadøren C. César Villalobos L. ta dere med på en magisk forestilling fylt med musikk, dans og kultur.

La barna dine oppleve den rike peruanske arven gjennom en morsom, interaktiv forestilling som vil få dem til å danse, synge og smile. Utforsk de vakre rytmer og fargerike tradisjoner fra Peru i et nært og vennlig miljø.

Dette er ikke bare en forestilling; det er en sjanse til å lære, oppleve og skape minner sammen som familie.

Så ta med deg barna, inviter naboene, og la oss sammen fordype oss i Peruansk kultur og skape magiske øyeblikk.

Vi gleder oss til å se dere der!

LILLE BOTSEN
Velkommen til sommersesongen med Lille Botsen på Grønland!

12. juni – 15. september, Botsparken på Grønland.

Endelig er Lille Botsen tilbake! Hver lørdag og søndag kl. 13 presenterer vi musikk, teater, sirkus og annen gratis underholdning for barn og unge i Botsparken tett på fengselsmuren, midt på Grønland. Vi startet dette utendørskonseptet under korona med stor suksess og har siden gjennomført arrangementer for barn og unge hver vår-og sommersesong.

Om Slipp Botsen Fri prosjektet
Vi ønsker å ta i bruk det gamle fengselet Botsen og skape et kulturhus, en kulturmuskel på Grønland. Botsen har et unikt potensiale med sin store bygningsmasse, parkanlegg og mur.

Lille Botsen er et samarbeid mellom Nordic Black Theatre og Slipp Botsen Fri. Prosjektet er støttet av Oslo Kommune – Bomiljøtilskudd og Bylivstilskudd, og Sparebankstiftelsen.

https://www.botsen.no/