Blårollinger // Catharina Chen

søndag 12. november kl 13:00, 100 kr/ 50 kr (barn)
Dørene åpner kl. 12:30

Facebook-event

Catharina Chen blir regnet for å være en av Norges fremste klassiske musikere, og har vært ansatt som 1. konsertmester i Operaorkestret siden 2012.

Hun startet å spille fiolin som femåring, og har siden 8-årsalderen hatt store solistoppdrag med symfoniorkestrene og kammerorkestre, som Shanghai Symfoniorkester, Oslo Filharmoniske Orkester, Kringkastingsorkestret, Opera Orkesteret, Bergen Filharmoniske Orkester, Trondheim Symfoniorkester, Det Norske Kammerorkester, Oslo Camerata, ZKO-Zuricher Chamber Orchestra, I Palpiti Chamber Orchestra, Beverly Hills Symphony Orchestra, og Slovenska Filharmonia. Hun har spilt på store klassiske scener som Concertgebouw i Amsterdam, Mozarteum Grosse Hall i Salzburg, Carnegie Hall i New York, Kimmel Center i Philadelphia, Disney Concert Hall i Los Angeles, for å nevne noen.

Catharina ble utdannet ved Barratt Dues Musikkinstitutt under Alf Richard Kraggerud, en av Nordens mest anerkjente fiolinpedagoger og talentutviklere, og Stephan Barratt-Due. Hun har også arbeidet med professor Miriam Fried, Mauricio Fuks, Detlef Hahn, Camilla Wicks, Arve Tellefsen, Michael Tree, Martin Chalifour, Andrew Manze og Emerson-kvartetten.

Catharina sier dette om å spille for barn og unge: «Gjennom mitt liv og yrke har jeg også i snart 7 år spilt en del skolekonserter rundt om i landet og fått lov til å vokse og lære meg selv å kjenne som kunstner. Barn er ufiltrerte, de er ærlige og de gir full tillit til rommet og oss kunstnere. Derfra skapes øyeblikkene. Jeg kaller barna for «raw», nettopp fordi de lever i nuet.»

Med musikken i fokus, og med hver enkelt barns energi og tilstedeværelse, blir konserten unik i form av at hun spiller på barnas energi. Slik er også barna med på å forme konserten.

Velkommen alle små og deres store!

NB! Dørene åpner 12:30, konserten starter 13:00

Caféteatret serverer boller, saltstenger, is, mineralvann og kaffe.

Billetter:
Barn – 50
Voksne – 100
Barn under 2 år går gratis

Av sikkerhetshensyn har vi ikke mulighet til å plassere barnevogner inne på Cafeteatret. Barnevogner settes utenfor Cafeteatret på eget ansvar.

Blårollinger er en konsertserie for barn og unge, i samarbeid med Konsertforeninga.

Støttet av Oslo Kommune og Kulturrådet.

www.konsertforeninga.no
https://nordicblacktheatre.no