Værsågod – 28. november

tirsdag 28. november kl 20:00, Gratis
Dørene åpner kl. 19:00

Facebook-event

Siste Værsågod, for i år, er rett rundt hjørnet! 28. november.

Tema: Musikal
Faglig veileder: Jannicke Kruse!!

Jannike Kruse er en kvinne med lang, bred og god erfaring fra bransjen og vi er spente på hva slags tips og triks hun vil dele med oss.

Jannike Kruse er utdannet ved Norges Musikkhøgskole, og Teaterhøgskolen i Göteborg/Artisten. Hun har lang erfaring fra scenen og har bl.a. spilt Sonja i «Reisen til Julestjernen» (Nationaltheatret), Annie i «Annie get your gun» (Riksteatret), Nancy Drew i «Den syngende Frøken Detektiv» (Oslo Nye Centralteatret), Serena i «Fame» (Chat Noir), Sheila i «Hair» (Det Norske Teatret) og Hodel i «Spellemann på taket» (Oslo Nye Teater).

Hun har gjort flere tv-serier (NRK’s «Hjem», TVNorge’s «Nissene på Låven» mfl) filmer («Dianas bryllup», «En ganske snill mann» mfl), NRK Radioteatret ( «Lucifers by», «1984» mfl). Jannike har og gitt norkse stemmer til en rekke tegnefilmfigurer (Jasmin (Aladdin), Mulan, Svaneprinsessen og Mary Poppins mfl) og sunget med diverse orkestre i inn- og utland, bl.a. Oslo Filharmonien, KORK, Stavanger Symfoniorkester, Forsvarets Stabsmusikkorps, Marinemusikken, Göteborg Symphonic Band m.fl. De siste årene har Jannike spilt rollen som Gabriella i «Så som i himmelen» ved Oslo Nye Teater, og i sommer spilte hun tittelrollen i «Kristina från Duvemåla» på Moster Amfi.

Wohoo! Vi gleder oss til en musikalsk aften!

Deltagere:

Tor Inge Sørnes

Elisabeth Tjøsvoll

Ane Glendrange

Sandra Skrødal

Oda Isabella Ødegaard

Anna Karina Kilen

Guro Stakseng Lindvik

Kvelden ledes av:
Andrea Therese og Andrea Wasrud

Samarbeidspartnere:
Norsk Skuespillersenter og Nordic Black Theatre. En ekstra takk til Kulturrådet i år!