Værsågod

tirsdag 9. april kl 20:00, Gratis
Dørene åpner kl. 19:00

Facebook-event

Er du glad i å jobbe med karakterer som er satt på spissen? Eller stykker hvor latteren sitter løst?

Eller glad i å være på arrangementer hvor du får brukt lattermuskelen?

Da er Værsågod 9. april noe for deg!

Denne gangen skal vi fokusere på karakter og komedie. Her kan du jobbe med karaktertyper, enkle konflikter via misforståelser, situasjonskomikk og lignende.
Her kan du, for eksempel, ta utgangspunkt i en monolog, dialog eller vise et utdrag fra et lengre stykke og forske i karakterens svake sider og karaktertrekk.

Lyst til å teste ut noe på scenen vår?
Meld deg på her: https://www.vsgod.no/pamelding

Om du vil komme som publikummer kan du lene deg tilbake og nyte en morsom kveld med noe godt i glasset på hyggelige og jordnære Cafeteatret!

Faglig veileder: Thomas Giertsen
Thomas Giertsen er en fremtredende norsk komiker, skuespiller og programleder. Han begynte med stand up tidlig på nittitallet og var fast medlem i revygruppen “Lompelandslaget”. Hans første solohow i 1998, “Thomas Giertsen tar pirattaxi”, banet vei for standup-sjangeren på større scener og ble sett av 120.000 mennesker. Han har også regissert forestillinger for andre komikere, bl.a Anne Kat Hærlands “Jeg er ikke Dina” og Bård Tufte Johansens “Mann (44)”.

Innen TV var Thomas i mange år fast medlem i panelshowet “Mandagsklubben”, som etter hvert ble “Torsdagsklubben”. Han fikk også senere sitt eget talkshow “I kveld med Thomas Giertsen” på TVNorge.

I 2003 var han med å stifte Feelgood Scene, Film og TV, og han har med selskapet produsert og spilt hovedrollen i hele 11 sesonger av TV-serien “Helt Perfekt.

På scenen:
Kristian Garmanslund
Karen Houge
Sigmund Lillefjære
(Flere kommer, påmeldingen er fortsatt åpen)

Kvelden ledes av:
Andrea Wasrud, Andrea Therese og Ingvild Kristin Kirkvik

Dørene åpnes: 19.00
Showstart: 20.00
Pris: Gratis

Som alltid i samarbeid med Nordic Black Theatre og Cafeteatret, og Norsk Skuespillersenteret. En ekstra takk til Kulturrådet!