Fagerborgfestspillene 2024 // HJERTEROM

torsdag 21. mars kl 19:00, 200 kr/ 100 kr/ 150 kr
Dørene åpner kl. 18:00

Facebook-event

Velkommen til avslutningskonserten på Fagerborgfestspillene 2024!
I dette rommet vil vi hylle kjærligheten: til deg selv, dine venner, din kjære, din familie eller hvem enn du elsker. I Cafeteatrets koselige omgivelser vil dere bli møt av en musikalsk, hjertelig og uformell stemning. Med flere pauser underveis i konserten gis det rom for både mingling og påfyll i baren.

Konserten er en god inngang til klassisk musikk og vil blant annet by på perler fra vår fantastiske operaverden og noen av de vakreste kammermusikalske verkene som finnes. Kom og hør kjente «slagere» i en avslappet og nostalgisk atmosfære!


NB! Dette arrangementet har 18-årsgrense. Husk å ta med ID hvis du vil kjøpe alkoholholdig drikke.

Billettpriser:
Student: 100kr
Voksen: 200kr
Honnør: 150kr

FAGERBORGFESTSPILLENE er en årlig musikkfestival arrangert av avgangsstudentene ved Høyskolen Barratt Due. Konseptet for årets festival er «ROM», der opplevelsen på konsertene skal gjenspeile og utforske forskjellige rom vi har inni oss: rom for lek, rom for ro, og rom for kjærlighet. FF24 er for deg som ønsker å ta en pustepause fra hverdagens bekymringer og oppleve klassisk musikk i en annerledes og spennende form. Enten om du er et barn, en student eller et kjæreste-/vennepar som vil på en alternativ date, er du velkommen – på våre konserter har vi plass til alle og noe for enhver smak!
Sjekk @ffestspillene for våre kule Reels/TikToks eller www.ff24.no for mer info om hver konsert!

Arrangementet for hele festivalen ROM.

En stor takk til våre sponsorer:
Skipsreder Tom Wilhelmsens stiftelse
Sparebankstiftelsen
Bergesenstiftelsen
Barratt Due musikkinstitutt