FRAM#10 // Julie Kleive – FRAM ensemble

tirsdag 23. april kl 19:30
Dørene åpner kl. 19:00

Endelig er det vår og klart for FRAM sin tiende konsert!

Karen Tanaka, Jessie Montgomery, Kate Moore og Amy Beach. Fire komponister fra ulike tiår og fra ulike deler av verden. Hver med sitt eget musikalske språk og unike kvaliteter. Deres musikk spenner over flere sjangre og epoker, men vi har erfart at den også kan flyte sømløst sammen. 

For vårt kjære publikum er ikke disse komponistene ukjente navn. Vi har blitt inspirert av deres musikk før, og vi gleder oss til å dele den med dere igjen.

Julie Kleive er en ettertraktet sanger, musiker, låtskriver, produsent og komponist i vidt ulike musikalske kontekster. Fra sanger til dikt av Bjerke og Bjørneboe tonesatt av Marcus Paus, via salmer av Jon Fosse og Andreas Utnem, og indie-folk-pop-låter med duoen July August til lydlige komposisjoner og improvisasjoner med Kristin Bolstad sitt Stemmeklang. 

For Julie er musikken følelsene, refleksjonene og språket hun møter verden med. Fra små og store øyeblikk gjennom livet, kommer ord og toner som en umiddelbar respons – det kommer sanger. 

Nå er musikken hennes klar for å møte verden. I 2024 kommer Julie Kleive med albumet «Være været være værende», som FRAM-publikumet vil få en smakebit av på denne konserten. Med seg på scenen har hun Håkon Brunborg Kjenstad og Herman Wildhagen.

Musikere:
Julie Kleive – sang, trøorgel, harpe, gitar
Håkon Brunborg Kjenstad – bratsj, gitar, pedal-steel, kor Herman Wildhagen – gitar, bass, perk, kor
Edel Bolstad – piano
Anna Rødevand – fiolin
Sophia Hugo Cabo – cello 

Billetter: Ordinær: 250,- Student: 100,- PublikUng: 100,- Honnør: 200,- 

Konserten er støttet av Creos Vederlagsfond og Oslo Kommune.