Simen Sormo Say – slippkonsert!

torsdag 30. mai kl 19:00, 100 kr
Dørene åpner kl. 18:00

Facebook-event

Facebook

Soundcloud

Spotify

Velkommen til slippkonsert for Simen Sormo Says nye album «jeg spurte folk jeg er glad i om hvordan man skal leve». En kveld med musikk, samtaler, gjester, kaker, kaffe, øl, vin, og så videre! Konserten starter omtrent kl 19!

Simen Sormo Say er en visesanger fra Oslo som siden 2013 har skrevet sanger om store og små spørsmål i livet. Han har et særlig stort hjertet for havet, fjellet, toget, og den rufsete byen. Simen Sormo Say er egentlig regissøren og tekstforfatteren Simen Formo Hay. Hay har gjennom de siste ti årene stått bak en rekke prosjekter i kulturfeltet, som Døgnfluer og Døden på Oslo S (Nationaltheatret).

«jeg spurte folk jeg er glad i om hvordan man skal leve»er Simen Sormo Says første studioalbum. Hvordan skal man leve? Simen har stilt seg selv dette spørsmålet mange ganger de siste årene. Et enkelt, ja kanskje banalt, men likevel så enormt spørsmål. Gjennom samtaler med folk han er glad i, har han forsøkt å finne noen svar på dette gjennom 9 låter. I tillegg er noen av samtalene med på albumet.Resultateter et nært, varmt og skjørt visepop-album, med tekster som er både tidløse men også setter ord på det skjøre i livet: hvordan man skal satse, tørre, reise, gå på trynet, komme seg på beina igjen, gråte, smile, være ensom, og være sammen med andre mennesker.