TrAP kunstnersamtale // Eliot Moleba og Mine Nilay Yalcin i samtale med Faduma Mohamud om kunst i byrommet

mandag 26. august kl 18:00, Gratis

Facebook-event

trap.no

Eliot Moleba og Mine Nilay Yalcin er begge kunstnere med lang fartstid innen scenekunstfeltet. Felles for de begge er at de nylig har lagt bak seg prosjekter hvor byrommet har vært et sentralt element. Moleba har gjennom Monu(mo)ments-serien hatt som mål å gjøre historier om Norges mangfold til levende, publikumsinteraktive og performative kunstverk. Yalcin har nettopp gitt oss Sirkus Grønland, en gateforestilling om denne mangfoldige bydelen vi alle er så glad i. 

18:00-19:30
Samtalen vil bestå av kunstnerpresentasjoner etterfulgt av en samtale seg imellom der Faduma Mohamud fra TrAP er ordstyrer.

Transcultural Arts Production (TrAP) er en uavhengig kunstprodusent for, av og i det flerkulturelle Norge. TrAP jobber for å heve kvaliteten på norsk kunst- og kulturliv.

Vi jobber med kunstnere og produksjoner innen billedkunst, scenekunst, musikk, film og litteratur. Målet er at kunstnere, utøvere, publikum og ledere i kunst- og kulturbransjen skal gjenspeile mangfoldet i verden. Økt bredde og ulik kompetanse er nødvendig for å løfte kvaliteten i kunst- og kulturfeltet i Norge.