Big Boss Band, Brother K & Sheldon Blackman

Big Boss Band & Brother K
Jam med Sheldon Blackman

En musikalsk reise utenom det vanlige på

MS Innvik

27. mai kl 20.00

Big Boss Band og Brother K står sammen på scenen på MS Innvik med en unik krysning mellom hip hop og jazz.

Storbandet Big Boss Band, med 13 blåsere + komp, er kjent for å levere konserter med trøkk og energi. Bandet har gjennom snart 20 år vært et av de ledende amatørstorbandene i Oslo, og har et bredt repertoar i ulike sjangerer – swing, funk, soul, latin og pop.

Brother K er et band med røtter i Oslo og Trondheim, som lager musikk i skjæringspunktet mellom hip hop, rock, jazz og andre sjangere. De har hørt på The Roots og Youngblood Brass Band, og blander organiske instrumenter med en livefølelse og tekster som handler om livets små og store sider.

Tre rappere med energisk driv kombinert med en sterkt utvidet blåserrekke vil sørge for en kveld utenom det vanlige på teaterbåten MS Innvik.

Kvelden åpner med bandet Bluetown som spiller funk/fusion. Bluetown skaper låter som groover deg inn i en annen dimensjon, basert på både egetskrevet materiale samt på velkjente standarder fra tidligere jazzepoker.

Bluetown vil dra deg med på en reise gjennom rette og skjeve taktarter, fengende melodier og moderne versjoner av bl.a. Herbie Hancocks Cantaloupe Island.

Kvelden avsluttes med jam med Sheldon Blackman. Sheldon er en velkjent gjest på MS Innvik. Reggae-artisten har en rekke opptredner bak seg på båten, og er også en mye brukt jam-vert.

Gå ikke glipp av denne helaftenen på Innvik

Billetter kr 150/100

Dørene åpner kl 20.00.
Spillestart kl 20.30.

Velkommen!