Er det ikke bra for alle at det er bra i Oslo?

Debatt ledet av Erling Fossen – Onsdag 26. mai fra 19.00 – 21.30

Vi har fulgt debatten kommunalminister Liv Signe Navarsete har kjørt om motmakt mot Oslo med undring. Vi spør oss:

Er det ikke bra for alle at det er bra i Oslo?

Oslo er mer enn en hovedstad og et maktsenter. Oslo er en kommune der folk bor. For tiggeren utenfor stortinget er det minst like langt til makta som det er for folk som geografisk sett bor langt unna. Oslo er også den delte byen – i Oslo bor de som klarer seg aller best og de som klarer seg aller dårligst. Og i Oslo møter vi daglig unike storbyutfordringer innenfor samferdsel, integrering og kriminalitet. Utfordringer som må tas på alvor. Om ikke Oslo lykkes på disse områdene, lykkes ikke Norge.

Sagene Arbeiderparti, Gamle Oslo Arbeiderparti og Grünerløkka Arbeiderparti inviterer til debatt på MS Innvik onsdag 26. mai kl. 1900.

I panelet sitter: Marie Simonsen (Dagbladet), Olaf Stene (regiondirektør i NHO Oslo/Akershus), Håkon Haugli, Katinka Greve Leiner,Jan Bøhler, Nadeem Butt med fler. (Her kommer mer utfyllende informasjon).

Debatten ledes av Erling Fossen.

Velkommen!

Facebook link