TEATER EKKO

Velkommen til en improvisert forestilling!

Vi er 1 spilleder, 2 musikere og 6 skuespillere. Spillederen engasjerer publikum til å fortelle om egne opplevelser, erfaringer og hendelser. Teater Ekko gir så liv til historiene på scenen. Ingen historie er for alminnelig eller for ekstraordinær, bare den er sann. Playback Teater gir fortellerne og publikum en gjenkjennende, underholdende og gripende opplevelse. Du kan selv velge å fortelle eller se på andres historier ta form på scenen.

Skuespillere: Marit Jøkling, Melanie Smirou, Sara Fellman, Synne Platander, Gaute A. Næsheim, Marthe-Sofie L. Eide
Musikere: Irene Tillung, Sverre Thorstensen.
Spilleder: Colette Smirou

16. juni – kl. 19.30

 

Billetter: kr 100,-   Tlf. 452 77 535 / playback@teaterekko.com / og ved inngangen
www.teaterekko.com