Konsert med Suzy&2

søndag 12. august
kl. 20:00 – kr 70
Cecilie Giskemo – Vokal / Mbira (Nyunganyunga)
Asbjørn Lerheim – Gitar / Loops / Elektronikk
Siri Kvambe – Vokal / Melodika / Klokkespel
Suzy&2 er ein jazz/pop trio som kombinerar original skrive jazz inspirert materiale med det zimbabwiske instrumentet Mbira (tommelpiano) og den Vest Afrikanske Kalimbaen. Dei klassiske tangent instrumenta blendast i afrikansk inspirert rytmikk med Asbjørn Lerheim si innovative tilnærming på jazz gitar, og med dette som underlagsstruktur, skapar Cecilie Giskemo og Siri Kvambe vakre vokal harmoniar og finurlege lydkrydder med sublime innspel på klokkespel og harmonika, som tar publikum med på ei sonisk reise som reflekterar prosjektets allsidige inspirasjonskilder. og samarbeid med musikarar frå ulike land.Hør på bandet: