Konsert med Pinquins

31 aug, kl 19:00 på Cafeteatret

Pinquins holder konsert på Cafeteateret med musikk skrevet for slagverktrio. Programmet presenterer fire ulike verk skrevet for slagverkstrio. Ett av verkene vil bli urfremført på konserten. Dette er stykket av Stine Sørlie, som har skrevet et bestillingsverk til Pinquins. En annen ung skandinavisk komponist er også representert på konserten, Malin Bång. De andre stykkene er skrevet av David Charles Martin og Gerard Zinsstag.

Program:
David Charles Martin «Shapeshifter»
Gerard Zinsstag «Diffractions»
Stine Sørlie «Nytt bestillingsverk til Pinquins»
Malin Bång «glentor/grenar»

Pinquins Slagverktrio ble dannet høsten 2008 av Sigrun Rogstad Gomnæs, Wendy Greenberg og Ane Marthe Sørlien Holen, og har tilholdssted i Oslo. Medlemmene av trioen møtte hverandre som studenter ved Norges Musikkhøgskole, hvor alle har tatt mastergrad i utøvende slagverk, med hovedfokus på samtidsmusikk.

Pinquins har siden oppstarten holdt en rekke konserter i og utenfor Oslo, på ulike festivaler og turneer.

I februar/mars 2012 reiste vi på turné til Australia med støtte fa UD og FFUK. Vi spilte konserter i Melbourne og Canberra og ble svært godt mottatt.

Pinquins jobber også for Rikskonsertene, og skoleåret 2012/2013 turnerer vi i Oslo og Rogaland med skoleforestillingen ”Hands Off”.

Velkommen til konsert!