Audisjon for ungdomsteater

Nordic Black Ungdom søker skuespillere til ny forestilling

audisjoner: Mandag 17.sept og Mandag 24.sept

kl.17.00-19.00.

Nordic Black Ungdom søker skuespillere i alderen 13-18 år, både gutter og jenter til ny forestilling. Forestillingen skal spilles på tre scener, to festivaler og er en del av DUS 2013 (den unge scenen)!

”Hangaren” er skrevet av Toril Solvang og er et fremtidsdrama. Hva skjer når man låser seg inne bak lukkede dører for å beskytte seg mot det som er utenfor? Og hvordan vet man når man kan gå ut hvis ikke man vet hva som skjer på utsiden?

Nordic Black Ungdom ble opprettet i 2006 og har vært aktive med flere oppsetninger på flere scener. Ungdomsgruppen retter seg inn på ungdom med forskjellig bakgrunn og ønsker å skape en dynamisk og multikulturell gruppe.

Vi har øvelser hver mandag kl.17.00-20.00 på Cafe Saba i Hollender gata 10, vegg i vegg med vårt eget teater Cafeteateret på Grønland i Oslo. Du bør også påberegne noen helgeøvelser i løpet av året.

Audition avholdes i våre øvingslokaler Mandag 17.sept og Mandag 24.sept kl.17.00-19.00. Du trenger ikke å forberede noe, oppgaver vil bli gitt under audition.

Nordic Black Ungdom er et gratistilbud til ungdom som ønsker å være med i teateret!

Har du en skuespiller i magen, eller lyst til å stå på scenen igjen? Har du teater erfaring, eller kanskje bare lyst til å prøve? Meld deg på audition til ungdom@nordicblacktheatre.no , husk å skrive navn, alder, kontaktinfo og hvilken dag du vil komme på audition!

For spørsmål kontakt Instruktør Mine Nilay Yalcin på ungdom@nordicblacktheatre.no eller tlf 46451657 (mellom kl.16.00og20.00)