Patty og ulven på Rommen scene

Den klassiske historien om Peter og Ulven av Sergei Prokofiev er blitt forvandlet til en rytmisk, magisk og slam-poetisk fortelling. Musikken forblir den samme, men istedenfor en helt, er det nå den 12 år gamle heltinnen Patty som har spotten på seg. Oslo-jenta skal på ferie til sin bestemor i Etiopia. En bestemor og et land som frem til da var ganske ukjent for henne. Men denne ferien utvikler seg raskt til å bli ganske annerledes fra det hun hadde forestilt seg. For i den bitte lille, fargerike og ellers fredelige etiopiske landsbyen, er det nemlig en fare som lusker og lurer bak det forbudte gjerdet.
Patty og bestemoren bestemmer seg for å slå sammen sine styrker, altså Pattys teknologiske verden og bestemors evner til å kommunisere med naturen på magisk vis. Og sammen prøver de å bekjempe skurken i historien – ulven. Vil de klare det?

Medvirkende:

Sergej Prokofjev Peter og ulven
Elise Båtnes konsertmester og orkesterledelse
Sarah Ramin Osmundsen og
Amina Sewali manus og fortellere
Navid Rezvani danser
Shanti Brahmachari tekstkonsulent
Cliff Moustache regi
Oslo-Filharmonien i samarbeid med Nordic Black Theatre
Konsert lørdag 27. oktober 2012, Rommen Scene kl. 15.00.

praktisk info:  http://www.rommenscene.no/