MyMusikk presenterer: Eddie Prévost, Philip Clark og Poing!

POING

“I wanted to land myself in a situation where everything I’d hitherto understood about how to structure sound into something that traded under the tag music was suddenly useless to me” skrev kritiker, ekskomponist og improvisasjonsmusiker Philip Clark i The Wire tidligere i år. Denne kvelden setter vi fokus på improvisasjon versus komposisjon med workshops, samtaler og konserter. Den legendariske AMM-grunnleggeren, perkusjonisten og politiske filosofen Eddie Prévost improviserer med Clark, mens stjerneensemblet POING med Håkon Thelin, Frode Haltli og Rolf-Erik Nystrøm har Oslo-premiere på Cell, et helt nytt stykke skrevet for dem av Richard Barrett. Cell kombinerer noterte partier med improvisasjon på en svært original måte. Improkonsert med Eddie Prévost og Philip Clark.

I forkant av konserten blir det samtale med Prévost, Clark, medlemmer av POING og Ny Musikks Anne Hilde Neset om det å arbeide i sjiktet mellom komposisjon og improvisasjon, om komponistenes allmektige posisjon i verket versus det å slippe kontroll over musikkens kurs.

På Cafeteatret kl. 17:30 –

www.nymusikk.no