Gandu & Gandu Circus (India) Film og konsert!

Gandu & Gandu Circus (India)
Bengali thrash-metal rap

Gandu (2010) er en film som følger den fattige gutten Gandu (indisk for ass hole) som drives ut i et liv preget av dop, sex og mørkekrefter. Alt han vil er å rappe ut sin frustrasjon.

Filmen har vært kontroversiell i India på grunn av språkbruk og mange sexscener, og ble ikke vist i opphavslandet før i år. Men filmen er vist på en rekke filmfestivaler verden over. Gandu er laget i svart-hvit og er regissert av Q (Qaushiq Mukherjee). Q har skrevet all rap i filmen og omtaler selv filmen som en rap-musikal. Musikken er laget av det alternative, indiske rockebandet Five Little Indians. Filmen har fått stadig mer internasjonal oppmerksomhet, det samme har filmmusikken. Regissør Q og Neel fra Five Little Indians har derfor gått sammen og startet gruppen Gandu Circus der de fremfører trash-metalrap fra filmen. Nylig fikk de med seg Jivraj Singh for å lage et enda mer groovy sound. Sammen lager gruppen en multimedieforestilling med digital, visuell kunst på et lerret bak scenen.

Vi presenterer både filmen og konsert med Gandu Circus på Cafeteatret fredag 2.november.

Film kl. 19.30-21.00
Konsert kl. 21.30-23.00

kr 100 + bill. avgift – billetter selges i døra fra kl. 19:00

Gandu trailer

http://www.osloworld.no/artister/gandu-gandu-circus/