Globale medborgere, dannelse og folkehøgskolene

Fra den gode hjelper til samfunnsdebattanten

Picture 18

Vi lever i et samfunn som verdsetter dannelse, læring og globalt engasjement. Folkehøgskolene ønsker å bidra til dette, og ser disse tre verdiene som gjensidig forsterkende heller enn isolerte felt. Globale borgere dannes, utdannes og gjendannes i en kontinuerlig samfunnsdialog hvor folkehøgskolene er en sentral aktør. Internasjonalt Utvalg for folkehøgskolen (IU) er derfor stolte av å invitere til en åpen og reflekterende panelsamtale med fire kjente og engasjerte samfunnsdebattanter om temaet ‘Globale medborgere, dannelse og folkehøgskolene’. Til samtalen møter Kunnskapsminister Kristin Halvorsen, prorektor ved Universitetet i Oslo Inga Bostad, bystyrerepresentant og ungdomspolitiker Prableen Kaur, og rådgiver i Antirasistisksenter Shoaib Sultan.

Samtalen blir ledet av leder i Noregs Kristelege Folkehøgskolelag, Edgar Fredriksen og leder i Norsk Folkehøgskolelag, Øyvind Brandt.

 

Tid: Mandag 11. februar kl. 17.15 – 19.00

Sted: Caféteateret, Hollendergata 8 på Grønland.

Fri entré, åpent for alle.

(Ingen påmelding – ta gjerne med andre interesserte)