Avlyst! Barneteater: «De magiske toner»

lille_lykten

Forestilling er AVLYST – Performance is CANCELLED

 

Det Lille Teater presenterer en ny forestilling «De magiske toner» tirsdag 2. april kl. 18:00

Den klassiske historien om «The Pied Piper of Hamlyn» får ny drakt!

 

 

om det lille teater:

Vi tar med publikum til et annet sted i en annen tid. Kostymene, scenografien, lyset og musikken er ment til å gi barna mulighet til å se en annen del av verden så at de kan leve seg inn i en fjerne himmelstrøk.

Vi ønsker å gi barna en annerledes opplevelse, gjennom å vise teater fra et annet sted i verden. Da historien er et palestinsk eventyr, får barna innblikk i en annen kultur med dens kostymer, dans og musikk. På den måten får de innblikk i palestinsk tradisjon, samtidig som stykket bygger på universelle følelser og relasjoner