Rødt Oslo Forum: OL i Oslo?

tirsdag 16. april kl. 19:00 på CAFETEATRET
[Bilde]

På valgdagen vil vi også bli bedt om å ta stilling til hvorvidt Oslo bør søke om vinter OL i 2022. Etter at planene ble lagt fram har kritikken haglet fra alle hold. 16. april inviterer Rødt Oslo inviterer til debatt om OL i Oslo.

Ingen fra byrådet vil stille til debatt om en mulig OL-søknad, og heller ikke informasjonsavdelingen i kommunens nye OL-etat. Derfor samler vi motstanderne fra høyre til venstre og fra nord til sør til åpent møte om hvorfor OL i Oslo, slik det er foreslått fra byrådet, er en dårlig idé og hvordan vi kan vinne folkeavstemminga på valgdagen.

I panelet:

  • Jan Arild Snoen (Minerva)
  • Seher Aydar (Rødt Oslo)
  • Jens Ingvald Olsen (Rødt Tromsø)

Når: Tirsdag 16. april kl. 19:00
Hvor: Cafeteatret, Hollendergata 8, Grønland

Gratis inngang