Kampenjazz konsert: Andrea Kvintett

SØNDAG 17. NOVEMBER KL 20:00

Andrea Kvintett

Andrea Rydin Berge (voc, autoharpe)  Svein Magnus Furu (sax) , Harald Lassen (sax), Kim-Erik Pedersen (sax) og Christian Meaas Svendsen(bass)

Andrea Rydin Berge

Andrea Kvintett

Andrea serverer deg de vakreste sanger som små retter på en seng av kjærlighet, humor og lidenskap. Med en særegen klar stemme, lekende melodier og sterke tekster blander Andrea sine musikalske ingrediensene på en enkel og presis måte.

På debutplata ”Andrea kvintett” presenterer singer/songwriter Andrea sin musikk i en annerledes og spennende besetning. Sammen med jazzmusikerne Svein Magnus Furu (sax) , Harald Lassen (sax), Kim-Erik Pedersen (sax) og Christian Meaas Svendsen(bass) har Andrea laget en plate med fokus på gode arrangementer, sterke solistiske prestasjoner og et lydbilde som rommer det beste fra jazzen, kammermusikken og låtskriverkunsten.

Her finnes vokal melankoli på høyde med Jeff Buckley, poesi og stemmeprakt som minner om Joni Mitchell og en lekenheten lært av selveste Bobby McFerrin, som ANDREA reiste på Norgesturné med i 2009.

www.andrearydinberge.com