Kampenjazz konsert med Eyolf Dale

SØNDAG 6. OKTOBER KL. 20:00

billetter: kr 150/100

eyolf_dale

Søndag 6. oktober – PLATESLIPP: Eyolf Dale solo

Eyolf Dale tør være et velkjent navn for venner av Kampenjazz, på tross av hans unge år, og på tross av at han er fra Skien. Som halvparten av duoen Albatrosh er han udiskutabelt en del av den unge norske jazzeliten. Duoen har oppnådd en rekke nasjonale og europeiske priser de siste årene, ved siden av at de to musikerne har stått fram hver for seg som noe av det ypperste norsk jazz har å by på i dag.

Ikke overraskende har Eyolf Dale også som solopianist vist at han har et potensiale langt ut over å vinne europeiske priser i duo-formatet. Soloplata «Hotel Interludes» ble gitt ut for ett par år siden og viste til fulle hvilket potensiale pianisten Eyolf Dahle hadde på sine egne ben. Hans andre solopiano-plate slippes på Kampenjazz. Dette blir vakkert!

Eyolf Dale: piano