Dobbell Konsert: Englefjes og 3-11 Porter

fredag 20. september

kl. 20:00

englefjes

ENGLEFJES

Englefjes er en norskspråklig poptrio som ble skapt etter et 50-øres pokerlag for noen år siden. Bandet har tre album bak seg med anmeldelser som strekker seg fra det geniale parktfulle til det klisjeaktige prepubertale, og sammenligninger er gjort med The Beatles, Eals, Beck, Postgirobygget, The Aller Værste og mange flere. Selv om musikken fra bandet kan variere på mange måter, er den røde tråden fine melodilinjer og gode harmonier.

Englefjes består av Evald Fjærgård, Jørn William Kolberg og storebroren til Ronnie, Jørns fetter på morssiden, Roger.

Englefjes debuterte med EP’en ”Elsker du meg?” i 2003, fulgte opp med albumet ”Blå” i 2007, ”Tre grønne menn” i 2009 og ”Ronnie” i 2012.

 

3-11 Porter bilde Cafe teateret

3-11 Porter

3-11 Porter har klart det kunstverket og lage sitt helt eget univers, så vel musikalsk som tekstmessig. Å sette seg inn i tekstene til 3-11 Porter er som en liten novelle, eller en liten film, når du dykker ned i tekstene vet du aldri hva du finner, og de fleste ganger er det neppe det du trodde det var. 3-11 Porter har et stort publikum utenfor Norge og har toppet listene i mange land. Musikalsk er bandet en blanding av pop.jazz,avant garde,rock og electronica, alle disse elementene finner du i musikken til bandet + litt gospel og latin

www.porterplanet.com