De Magiske Notene – Det Lille Teatret

tobasi_stykke

 

”De Magiske Notene” skrevet av Ahmed Tobasi, er inspirert av et tysk middelaldersk folkeeventyr: ”Rottefangeren fra Hameln” Stykket tar plass i den imagninære byen: ”Musikal byen” Der kongen arrangerer en stor festival hvert år. Men akkurat dette året begynner alt å gå galt. Innbyggerne har sluttet og jobbe, barn går ikke på skole. Istedenfor hører de på musikk og danser i gaten. Dette medfører til at innbygering ikke  har noe mat eller penger. Kongen prøver og løse dette problemet med og tvinge innbyggerne til å jobbe, dag og natt,  slik at de for råd til å betale regningene og festivalen. I mellomtiden kommer Melodispiller til byen og oppdager straks at det er merkelige ting som skjer i musikalbyen.

Gjennom våre kostymer, scenografi  og det å spille situasjoner og personer tar vi publikum til et annet sted i en annen tid. Virkemidlene våre er ment til å gi barna muligheten til å se en annen del av verden, hvor de kan leve sig inn i fjerne himmelstrøk. Vi ønsker også  å lære de noe om hvordan man kan takle tilsvarende situasjoner i den virkelig verden

Fokuset våre er  familier og barn fra 6 år.

Spilleplan
17-18. august på  Mela festivalen – Fantasi teltet (kort versjon)

PREMIERE! søndag 27. oktober
kl 14:00 på Cafeteatret

lørdag  9. november
kl 13:00 Vietvetsenter
stykket skal også spilles på Rognan mottaksenter
Vang bibloteket og Vang mottaksenter

Det Lille Teater i samarbeid med Nordic Black Theatre skal også reise til Jenin, Palestinia og presenterer forestillingen sammen med Freedom Theatre – 25. jan 2014

medvirkende:

Ahmed Tobasi, Junaid Khan, Tuva Hennum, Maria «Lotus» Karlsen og Emil Rodrigo Jørgensen

Produsert av Det Lille Teatret i samarbeid med Nordic Black Theatre