Kampenjazz konsert: Wettre & Rebello

SØNDAG 29. SEPTEMBER KL 20.00

Wettre & Rebello

Jason-Rebello-A-Clearer-View-505372petter-wettre_stein-remake

 

Søndag 29. september – Wettre & Rebello: Reinventing Music…

Petter Wettre er også en velkjent venn av Kampenjazz. Men for først gang får vi oppleve prosjektet «Reinventing Music» med pianisten Jason Rebello. Petter og Rebello møttes første gangen som medlemmer i bandet til perkusjonisten Manu Katché. Da de møttes for fem år siden fikk de to en umiddelbar kontakt. Høsten 2012 tok de opp igjen samarbeidet, og dro til Sør-Korea hvor de gjorde en eksklusiv festival-konsert.

Etter dette var det klart for de to at de hadde noe som fortjente en videre spredning. Jason Rebellos hjemmestudio ga rammen for en opptakssesjon i januar 2013. 10 låter ble tatt opp. Plata «Reinventing Music …» med duoen er gitt ut. I tråd med dagens teknologi er plate gjort tilgjengelig over internett, gjennom dropbox: linken finner du på https://www.facebook.com/petterwettrefanpage

Petter Wettre: tenorsaksofon, Jason Rebello: piano