Barnejazz med Anja&Stian&Alexander – Barnas Søndag 29. september kl 14.00

Barnejazz med Anja&Stian
Med Anja Eline Skybakmoen: vokal , Stian Larsen: Gitar og Aleksander Sjølie fra Mopti på gitar

Anja og Stian er begge jazzmusikere med base i Oslo. De møttes på musikkhøgskolen og har siden spilt sammen i mange ulike konstellasjone i en rekke forskjellige anledninger i inn- og utland. Duoen plukker vilt fra øverste hylle av jazz- og poplåter fra både nær og fjern fortid og kler dem i ny og spennende drakt. Musikalsk lekenhet og individuelle uttrykk gir publikum en spennende og variert musikalsk opplevelse for barn i alle aldre.

Anja Eline Skybakmoen ble i 2012 tildelst SB1 SMN Jazztalent og Geir Digernes Minnepris. Hun har gjort seg bemerket i band som «Pitsj» og «Eplemøya Songlag» men står nå på scenen med Stian Larsen, anerkjent oslogitarist .

www.anjaeline.no

www.stian-larsen.com