Arttalks – 23. oktober

ARTTALKS

 

Arttalks 23. oktober /// kl. 20:00 (vernissage kl. 19:00) /// gratis inngang

Utstilling «VERSUS» fra Rashid Akrim og Ståle Gerhardsen (les mer nede)

Interview & Performances –

Fredfades Jazzblaster & Ivan Ave (musikere)

Michael Ray VC Angeles (fotograf)

Amina Sewali (musiker)

Olli Wermskog & Mikkel Niva (improv/komikere)

Rashid Akrim & Ståle Gerhardsen

 

NOR
Emptyframe og Fritiden Min presenterer VERSUS, en utstilling med to aktører: Rashid Akrim og Ståle Gerhardsen. Begge starter på et verk hver, som så sendes frem og tilbake og frem igjen. En tennismatch der alt er lov. En utfordring og en mulighet for å holde kreativiteten oppe. Sluttresultatet, samt hele prosessen, blir utstilt i Oslo og Trondheim. Alle trinnene i prosessen blir stilt ut sammen med det “ferdige” verket. Så om du liker den tredje plakaten bedre enn sluttresultatet, så kan du kjøpe den. Hurra!

les mer om kunstnere/utstillingen på emptyframe.org