Releasekonsert: Schow Trio sitt nye album «Blått hjerte»

 

schow

torsdag 31. oktober

kl. 20:00 – kr 200/180,-
Konserten er releasekonsert for SCHOW Trio sitt nye album «Blått hjerte». Instrumental-konsert med jazzversjoner av kjente julehymner samt ispedd SCHOW sine egne komposisjoner.
Dette blir en fantastisk kveld, god stemning og nydelig musikk!

Musikerne er noen av norges beste jazzmusikere som bl.a. spiller med Off Topic, Filter, Blow og Magnolia Jazz Band, Guro von Germetens Schwindelfrei Orchestra, Anja Eline Skybakmoen, Aphrodisiac, Speakeasy, Stian Around a Hill Quartet, Andrea Kvintett, Trabant og Diplodokus. m.fl.

Musikere:
John Vegard Schow, flygel
Sebastian Haugen-Markussen, kontrabass
Ole-Andreas Olafsrud, trommer
& Feat. Svein Magnus Furu, saxofon

SUPPORT (oppvarming): MARIUS KRISTIANSEN
Om band medlemmene:

John Vegard Schow, født 1972, er utdannet pianist fra Universitetet i Oslo. Han startet som turnerende musiker i 1994 i Norden og Baltikum og har siden 2001 jobbet som musiker, produsent og arrangør innenfor sjangrene pop, jazz og gospel ut fra lydstudioer i Oslo og Bergen. Han har i perioden produsert en rekke CD-utgivelser og musikkproduksjon for film og TV og har vært komponist for musikk som er solgt til mer enn 180 land.

Sebastian Haugen-Markussen, 02/05-1983, er utdannet jazzbassist og musikkpedagog ved Norges musikkhøgskole, hvor han hadde blant andre Bjørn Kjellemyr som faglærer. Siden 2003 har Sebastian jobbet som freelance musiker, pedagog, bandleder og teatermusiker, innen mange sjangere, blant annet jazz, pop, rock og klassisk. Han har bidratt på flere CD- og DVD- utgivelser, og har to spellemannsnominasjoner bak seg sammen med rootsbandet Earlybird Stringband. I 2012 dannet han sitt eget band, Sebastian Kvartett, som består av noen av landets ledende unge musikere.
Sebastian er en ettertraktet bassist som spiller fast i band som Off Topic, Filter, Blow og Magnolia Jazz Band, og er fast bassist for Jazzfigur – I tråd med musikken, Guro von Germetens Schwindelfrei Orchestra, Anja Eline Skybakmoen, Nicolay Lange-Nielsens ”Ulv og engel” og barneforestillingen Maneten Medusa.

Ole Andreas Olafsrud, trommer.

Svein Magnus Furu, Født 1983, Utdannet saxofonist og klarinettist fra Norges Musikkhøgskole med lærere som Fredrik Ljungkvist, Morten Halle og Ivar Grydeland. Spilt en lang rekke konserter over hele Europa og i USA med Aphrodisiac, Speakeasy, Stian Around a Hill Quartet, Andrea Kvintett, Trabant og Diplodokus. bl.Har også spilt på de største norske jazzfestivalene, som Oslo Jazzfestival, Kongsberg Jazzfestival, Nattjazz og MaiJazz, i tillegg til Turku Jazz i Finland.
Er som saxofonist opptatt av å utvide saxofonens klanglige repertoar, og jobber med improvisasjon innenfor mange ulike sjangere, fra jazz til reggae og mye innen feltet fri improvisasjon. Spiller i en rekke unge, fremadstormende jazzband, som bl.a. Trabant og Andrea Kvintett. Har deltatt i Jazzintro, årets unge jazzmusikere med tre band, og på Young Nordic Jazz Comets med Speakeasy i 2010.