Hands up. Be counted – Seminar

facebook_banner_handsup copy

Hands up. Be counted torsdag 16. januar – kl. 09:00 – 16:30

Vi starter det nye året med inspirasjon fra en ny generasjon kunstnere som velger sine egne veier. Mangfoldet i kulturlandskapet finnes, men er ikke synlig nok på scenene. Hva kan vi gjøre med det?

16.januar kan du som utøver gjøre deg sett og hørt, samt få praktiske innspill fra de som jobber i kulturfeltet. Denne dagen er også for kulturinstitusjonene som ønsker å bli kjent med nye aktører og strømninger i det norske scenekunstfeltet.

Deltagere: Taro Westøl Cooper, Anne Aasheim, Mehdi Ashtiani, Ahmed Dadi, Odd Are Berkaak, Hanna Mjåvatn, Mia Habib, Thomas Talawa Prestø, Maria Ima Karlsen, Hannah Wozene Kvam, Shanti Brahmachari, Hauk Heyerdahl, Yrjan Svarva, Zeze Kolstad, Øystein Brager, Evelyn Rasmussen, Åshild Andrea Brekke, Nordic Black Xpress, Kunsthøgskolen i Oslo, Høgskolen i Nord Trøndelag, Akademi for scenekunst, Det Multinorske.

Meld deg på her: https://www.deltager.no/handsupbecounted Arrangør: Norsk Kulturråd, Norsk Skuespillerforbund, Norsk Skuespillersenter, Nordic Black Theatre.