Konsert: Igor med Fettere

FETTERE med aslak

Torsdag 20. mars
kl. 20:00
kr 160 – billetter kan kjøpes i døra og her: http://event.stolz.no/

*IGOR MED FETTERE begynner denne dagen grytidlig på «God Morgen Norge på TV2 og avslutter grysent på NBT, med supre superfortellinger, humoristiskpolitiske ytringer fra venstre og høyre, og heftig musikk fra nord og sør.
*PASSER FOR GAMMEL OG UNG, FOR NORSK OG IKKE.
SPECIAL GUEST 1: Aslak Gatas Borgersrud, fra Gatas Parlament er en ekte fetter av fetterne, og skal forteller oss en historie om en fetter som heter Zlatan og som spiller fotball. FETTER ASLAK!!

SPECIAL GUEST 2: Stand-up-fetter Adam T. Tumidajewicz har et rykte på seg. Får håpe at ryktet er godt da. Denne polakken som ikker er snekker men snakker, faller bare så naturlig i vårt «fetterprogram», ikke sant?! FETTER ADAM, FETTER ADAM!!
STORY GOES: Igor og fettere har reist over sjø og land for å forske på hybridisering av nasjonalidentiteter ved bruk av musikk: De har kommet frem til at folkemusikk på tvers av grensene går ut på det samme: hopp, hopp, hopp, hopp, fest, og en, to, tre! Fetterne; Ali, Baba og Lille Lam… Nahm Nahm fra Vietnam, presenterer nå endelig resultatet av sitt forskningsprosjekt, og inviterer fetter Håvar Hedde og fetter Per Spelmann til Ompa Ompa-fest.VOLANTE AGENCY og NORDIC BLACK THEATRE inviterer til en gjennomført helaften med kvalitetsmusikk og kvalitesfortelling.

*Når hovedprogrammet er over, og hvis musikere er i god dialog med publikum, ja da er det lov å håpe på en ekstra jam-session også.MUSIKK:
Elvis Medic: gitar, vokal
Daniel Lazar: fiolin
Almir Meskovic: trekkspill
Sanjin Orucevic: bass
Mili Orucevic: gitar
Boris Iochev: trommer