after story…

Fortellerfestivalen, Andre Historie, Pilestredet StudentTeatret (PiST) og Nordic Black Theatre inviterer til:

After-Story – tre kvelder med spoken word, fortelling og etterfest på Cafeteatret

torsdag 29. mai, fredag 30. mai og lørdag 31. mai fra ca 22:00-01:00

gratis inngang

Plakat-Web-Dame

 

les om festivalen her: http://fortellerfestivalen.no/

facebook gruppa: www.facebook.com/Fortellerfestivalen

 

forteller_logo

pluss…..

søndag 1. juni kl. 14:00

billetter: voksne kr 100 – barn kr 50 – familiepris kr 200

billetter kan kjøpes her

I årets barneprogram får vi servert eventyr og legender fra både 1001 Natt og det værblåste Nord-Norge. Fortellerne Eirin Edvardsen, Ylva Sjaastad og Marit Hallen tar barna med på en reise gjennom to ulike eventyrverdener vi kanskje ikke er så kjent med, og vi møter både ånder i flasker og store og skumle stalloer. Barneprogrammet er tredelt med små pauser imellom. Del 1 og 2 egner seg for barn fra 5 år og oppover. Del 3 egner seg fra 8 år og oppover.

1) Stalloer og ånden i flasken
Små historier fra Eirin Edvardsen og Marit Hallen

2) Aladdin
I denne forestillingen får barna møte Askeladdens arabiske fetter; Aladdin, og høre historien om hvordan han overvinner farlige situasjoner ved hjelp av snarrådighet, fantasi og aldri så lite magi.
Unge Aladdin er en stor skuffelse for foreldrene, der han stadig stikker av fra arbeidet for å løpe rundt å gjøre skøyerstreker med vennene sine. Naiv og eventyrlysten blir han et lett bytte for den utspekulerte trollmannen som trenger hjelp til å få tak i en magisk lampe. Trollmannen undervurderer imidlertid Aladdin, og blir selv lurt. Aladdin har fått seg et mektig hjelpemiddel, men også en farlig fiende!

3) Troll i Nord
Fortellerforestilling om sagnet om trollfjellene i Nordland

Langt nord i Nordland, bodde det en gang for lenge siden troll blant menneskene. De var digre kjemper, og man måtte være forsiktig så man ikke fikk en trollfot midt i hodet!

Slik begynner fortellingen om trollfjellene i nord. Et sagn som spenner seg over et stort geografisk område, fra helt nord i Lofoten, og nedover Nordlandskysten til Nord-Trøndelag. Hva var det egentlig som skjedde den lyse vårnatten da alle trollene glemte av sola, og ble til stein?

Her får du høre om mektige trollgubber, de sju vakre, men også rampete kongsdøtre til Suliskongen, også er det den høye, mørke trollridderen; Hestmannen. Han rir på sin seksbeinte hest over fjell, land og hav.

Dette er en spennende fortellerforestilling, fortalt med mye humor og kjærlighet til sagnet om trollfjellene.

https://www.facebook.com/events/1408969332711910/