Frilansfrokost – rikskonsertene om barneforestillinger

barnekonsert2

Lyst til å spille skolekonserter rundt i Norge? Sammen med Rikskonsertene inviterer vi til frilansfrokost og en kort veiledning for musikere som vil lage gode produksjoner for barn og unge.

Barn og unge er en spennende målgruppe for musikere. Musikk er en viktig del av barn og unges hverdag. De aller fleste hører mye musikk og mange av dem er selv utøvere i band, korps eller kulturskole.

Musikere som skal lage gode konserter for denne målgruppa må ha sterk vilje til å nå dem, ha et sterkt forhold til musikken de vil fremføre, være nysgjerrige på å finne måter å presentere musikken på som åpner dører, må jobbe med kommunikasjon og må kunne forholde seg til en produsent.

Møt produsentene Torstein Ellingsen og Matias Hilmar Iversen fra Rikskonsertene, som deler av sin kunnskap og gir et innblikk i veien fra idé til ferdig produksjon. Hvem kan du henvende deg til, hvilke datoer er det viktig å merke seg, og hvilken hjelp du kan få.

Ellers blir det som vanlig mat til en billig penge, og et møte med dine frilanskollegaer!

Frilansfrokosten arrangeres i samarbeid med Samspill, Nordic Black Theatre og Møst

påmelding: www.møst.org

Gratis inngang!