Oslo Klimafilmfestival – familiearrangement

Grønn fremtid – familiearrangement

Søndag 26. oktober

Kl. 14 00 – 16 30 – Gratis adgang

Cafeteatret, Hollendergata 8 (Grønland)

TKBlekkulf_original_medium_transparent

Klimadebatten er ikke en debatt bare for eksperter. Det er dagens og morgendagens barn som skal vokse opp i det klima som den voksne generasjonen skaper. Det er et tema som bør oppta alle voksne som har ansvar for barn – og barna!

Program:

Dansegruppa TK Crew lager et spennende hip-hop show. På film møter vi Blekkulf som viser både barn og voksne hvordan de kan bli ekte miljøhelter. Blekkulfs aller beste triks er: Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe.

Miljøagentene kommer og Arne Fjørtoft prater med barn og voksne om hvordan klimautfordringene forandrer hverdagen til mange mennesker. Som avslutning viser vi filmen «Wind of Changes» som forteller historien om hvordan klimaendringene påvirker livet til en bondefamilie i Øst-Kenya.

barnas_sondag_host_2014