Gult kort til VM? film, debatt, musikk og fotball

mandag 23. juni
kl. 19:00 – gratis
Hvorfor protesterer de i Brasil? Er VM bra eller dårlig for Brasil?
brasil
Som oppladning til kampen mellom Brasil og Kamerun inviterer Latin-Amerikagruppene i Norge til samtale og visning av filmen «Gult kort til VM» (30 min) for å forstå litt mer av hvorfor brasilianerne protesterer i forkant og under VM.Det blir fotballfest og politikk i skjønn forening!Samtaledeltakere:Torkjell Leira – Brasilkjenner og forfatter av boka «Brasil – Kjempen våkner»
Kine Rua Tangen – brigadist med Latin-Amerikagruppenes solidaritetsbrigader. Nylig kommet hjem fra opphold i Mato Grosso, Brasil.
Einar Braathen – Brasilforsker hos NIBR (Norsk Institutt for by- og regionforskning). Står bak filmen «Gult kort til FIFA»Kjersti Kanestrøm Lie (ordstyrer) – prosjektkordinator for LAGs VM-prosjekt Brassespark med bismak.Kampen mellom Kamerun og Brasil starter klokken 22 og vises på storskjerm samme sted.Bar med alle rettigheter. Arrangementet er gratis og åpent for alle. Velkommen!facebook event: https://www.facebook.com/events/305637652936523/