Kampenjazz: Oslo musikk og kulturskole

OSLO MUSIKK- OG KULTURSKOLE,
SØNDAG 15. JUNI KL.  20.00

bill. 150,- (100,-)

Tradisjonen tro avsluttes vårsesongen 2014 på Kampenjazz med en konsert med utgangspunkt i Oslo Musikk- og kulturskole. Opplev de nyeste og kommende skuddene til det norske jazz-treet, før vi ønsker hverandre god sommer!

Oslo musikk- og kulturskole er trolig den eneste kulturskolen i landet som har en egen «rytmisk» avdeling. Vi har hatt et flott samarbeid med Kampenjazz i en årrekke, og gleder oss også i år til å vise fram noe av det vi har å by på søndag 15. juni.

Denne gangen vil det være hovedvekt på sangere og saxofonister, pluss en og annen pianist, trompeter og – nytt av året – en helt super ung trekkspiller! Elevene våre jobber i ulike genre, og i praksis vil det si at publikum vil få høre både jazz og andre, mer eller mindre beslektede uttrykk.

Elevene som opptrer vil i hovedsak være tenåringer. Unntatt på en saxofonsolostafett som inngår på en av låtene. Der er aldersspredningen både stor og jevn. Eldstemann der er over 80, faktisk, men han låter alt annen enn gammalt.

Velkommen til hver og en især!

jazz sax